Ung utan pungs föreställningar spelas av våra duktiga skådespelare som turnerar över hela landet och utbudet passar för unga i åldrarna 2-20 år. Med glimten i ögat, humor och inlevelse förmedlas tänkvärdheter med och utan pekpinnar.

När man bokar oss vet man vad man får
Våra skådespelare är utbildade och erfarna i sång, dans och teater. Till föreställningarna har vi med oss egen tekniker och utrustning för både ljus och ljud. Manus, koreografi och musik är framtaget proffessionellt.

Workshops och material till fördjupning
Vi erbjuder bred möjlighet till aktiviteter kopplade till föreställningarna och kan arrangera allt ifrån en liten workshop för skolpersonal, till heldagar med ungdomarna. Knutna till oss har vi en lång rad vana expert-föreläsare och pedagoger från poliser till professorer. Till alla föreställningar finns arbetsmaterial.

Vid bokning av en föreställning vänligen kontakta oss via telefon: 08-99 71 24 eller e-post: boka@ungutanpung.se. Mer information om föreställningarna finns nedan.

Klicka här för att se det aktuella utbudet:

Utbud Ung utan pung 2018

Subventioner:
På flera orter i landet subventioneras föreställningar, resor och traktamenten. Kontakta oss för information om vad som gäller i din kommun.

   
   
   
   
   

FACEBOOK