CURRY, KOMPIS OCH DEN FÖRSVUNNA SAGAN

Curry och Kompis är vänner, bästaste vänner. De gör allt tillsammans, skrattar, retas, leker och kittlas. Slår man upp ”bästaste vänner” i en ordbok så finns det en bild på Curry och Kompis.

Plötsligt en dag händer det något förskräckligt, Curry har tappat bort sin saga. Curry hittar den inte någonstans och saknar den så mycket det blir ont i magen. Curry och Kompis bestämmer sig då för att ge sig ut i världen för att leta. Och det är många platser att leta på, alltifrån den djupaste djungeln till den kallaste platsen på jorden. Där träffar de människor och djur som hjälper dem i sökandet. Det luktar, Det blåser, Det plaskar och Det låter. Vart kan sagan vara?

När Ung utan Pung gör barnteater står interaktion i centrum. Barnen måste hjälpa Curry och Kompis genom att locka, sjunga och hoppa i jakten på sagan. Föreställningen kan avslutas med olika aktiviteter tillsammans med Curry och Kompis om så önskas.

Genom Curry, Kompis och den försvunna sagan ges barnen möjlighet att känna delaktighet i sin egen kultur och utveckla känsla och respekt för andra kulturer, ett av förskolans mål i Lpfö 98.

Målgrupp: 4-8 år. 

Ett smakprov från föreställningen

Läs mer i Curry & Kompis informationsfolder, klicka här!
Hämta affisch, klicka här!
Hämta Lek- och sångbok, klicka här!

Om du vill boka en föreställning kontakta Kerstin Lundblom på boka@ungutanpung.se

FACEBOOK